Полімерний композит з антаксоном на основі сітчастого поліуретану - Григор'єва, М. В.; Мазур, Лариса Михайлівна; Галатенко, Наталія Андріївна (My University, 2004)
Вивчено властивості поліуретанових композицій, модифікованих полі-N- вінілпіролідоном з іммобілізованим Антаксоном. Properties of polyurethane composites modified by poly-N-vinylpyrrolidone with immobilized Antaxon were studied.
Keywords: наркотична залежність; drug addiction; катехоламін; catecholamine; поліуретанові композиції; polyurethane compositions; кафедра харчової хімії