Проблеми управління сировинними і товарними потоками на молочних підприємствах України - Гусєва, Юлія Михайлівна (My University, 2009)
Низький рівень управління сировинними і товарними потоками на українських молочних підприємствах розглянуто як одну з головних проблем молочної промисловості України і, як наслідок, причину втрати вітчизняними молочними продуктами конкурентних позицій на міжнародних ринках. Досліджено перспективи розвитку та напрямки подолання логістичних проблем виробників молочної продукції

The low level of management of raw materials and goods floods on the Ukrainian milk enterprises is considered as one of an important problem for milk industry of Ukraine and as a reason had losing of domestic milk products their competitions’ positions on the international markets. The perspectives and directions of overcoming logistics’ problems of milk production producers are probed
Keywords: складське і транспортне забезпечення; логістика; логістичні витрати; сировинні і товарні потоки; молочна промисловість; управління поставками; providing with warehouse and transport; logistic; logistics expenses; raw materials and goods floods; milk industry; management of deliveries