Степанець, Іван ФедотовичСлободян, Ольга ПетрівнаМатиящук, Олена Володимирівна2014-04-072014-04-072011Степанець, І. Ф. Запобігання виникненню вибухів на підприємствах цукрової галузі / О. П. Слободян, І. Ф. Степанець, О. В. Матиящук // Цукор України. - 2011. - № 4 (64). - С. 23-26.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13707Підвищення безпеки підприємств цукрової галузі передбачає: прогнозування сценаріїв виникнення аварій; постадійний аналіз умов розвитку аварій; оцінку заходів, що перешкоджають виникненню аварій; способи і засоби локалізації аварій.uk-UKвибухнебезпекацукрова галузьвзрывопасностьсахарная отрасльexplosiondangersugar industryкафедра екології та екоменеджментукафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра біотехнології і мікробіологіїЗапобігання виникненню вибухів на підприємствах цукрової галузіArticle