Запобігання виникненню вибухів на підприємствах цукрової галузі - Степанець, Іван Федотович; Слободян, Ольга Петрівна; Матиящук, Олена Володимирівна (My University, 2011)
Підвищення безпеки підприємств цукрової галузі передбачає: прогнозування сценаріїв виникнення аварій; постадійний аналіз умов розвитку аварій; оцінку заходів, що перешкоджають виникненню аварій; способи і засоби локалізації аварій.
Keywords: вибух на виробництві; цукрова промисловість; explosion; sugar industry; кафедра екології та екоменеджменту; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; кафедра біотехнології і мікробіології