Хліб з карбюлозою - Іщенко, Тетяна Іванівна; Доценко, Віктор Федорович; Дробот, Віра Іванівна (My University, 1993)
У статті показана ефективність використання карбюлози як рецептурного компонента, що володіє радіозахисними властивостями, у складі хлібобулочних виробів для екологічно забруднених зон. The paper shows the efficiency of the use of both prescription karbyulozy components with radioprotective properties in the bakery for polluted areas.
Keywords: радіонукліди; radionuclides; полісахарид карбюлоза; хліб; polysaccharide carbulose; bread; кафедра готельно-ресторанної справи; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів