Іщенко, Тетяна ІванівнаДоценко, Віктор ФедоровичДробот, Віра Іванівна2012-11-122012-11-121993Іщенко, Т. І. Хліб з карбюлозою / Т. І. Іщенко, В. Ф. Доценко, В. І. Дробот // Харчова і переробна промисловість. – 1993. – № 10. – С. 14–15.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/3637У статті показана ефективність використання карбюлози як рецептурного компонента, що володіє радіозахисними властивостями, у складі хлібобулочних виробів для екологічно забруднених зон. The paper shows the efficiency of the use of both prescription karbyulozy components with radioprotective properties in the bakery for polluted areas.uk-UKрадіонуклідиradionuclidesполісахарид карбюлозахлібpolysaccharide carbulosebreadкафедра готельно-ресторанної справикафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівХліб з карбюлозоюArticle