Моделювання випадкових процесів - Зінченко, Тетяна Володимирівна; Малясов,О. В. (My University, 2001)
Розглядаються математичні моделі формування випадкових чисел з різними законами розподілу випадкових чисел, розподілених за рівномірним законом на інтервалі (0,1) чи нормальним законом, а також деякі методи математичного моделювання стаціонарних випадкових процесів з заданою кореляційною функцією.
Keywords: математичне моделювання; стаціонарний випадковий процесс; випадкові числа; mathematical modeling; stationary random process; random numbers; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.