Функції селфі в сучасній культурі - Полупан, Володимир Володимирович (My University, 2016)
Селфі— вид фотографії, автопортрет, зроблений за допомогою камери. Цей вид фотографії дослідники називають одним із феноменів електронної сучасностіі. Процес створення селфі має набагато більш глибинні мотиви, ніж бажання або небажання когось зацікавити. A selfie is a self-portrait photograph, typically taken with a digital camera. This type of photography researchers called one of the phenomena of modernity. The process of creating selfie has a much deeper motivation than the desire or unwillingness to anyone interested.
Keywords: селфі; Жан Бодрійяр; selfie; Jean Baudrillard; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка