Інфраструктурні перепони розвитку спортивного туризму в Україні - Сологуб, Юрій Іванович (My University, 2023)
Спортивний туризм в Україні є важливою складовою загальнодержавної системи фізичної культури і спорту, патріотичного та духовного виховання молоді, зміцнення здоров’я, розвитку фізичних, морально-вольових та інтелектуальних здібностей людини шляхом залучення її до участі у змаганнях спортивних туристських походів та інших змаганнях з спортивного туризму.

Sports tourism in Ukraine is an important component of the national system of physical culture and sports, patriotic and spiritual education of youth, strengthening of health, development of physical, moral-willed and intellectual abilities of a person by involving him in participation in sports tourist hiking competitions and other sports competitions.
Keywords: кафедра туристичного та готельного бізнесу; спортивний туризм; інфраструктура; Україна; sports tourism; information structure; Ukraine