Пристрій для відокремлення одиничних пачок з потоку для покрокового розміщення (Патент на корисну модель № 68253) - Гавва, Олександр Миколайович; Деренівська, Анастасія Василівна; Кривопляс-Володіна, Людмила Олександрівна; Любімов, Валерій Михайлович (My University, 2012)
Пристрій для відокремлення одиничних пачок з потоку для покрокового розміщення, що містить дві симетрично розташовані транспортні системи виконані пасовими передачами з різною швидкістю обертання натяжних барабанів та нижню нерухому несучу напрямну, який відрізняється тим, що додатково містить керуючі пасові передачі з передаточним відношенням шківів меншим одиниці та механізми регулювання натягу пасів. A device for separating individual packs of flow for incremental placement that contains two symmetrically arranged transport systems made ​​belt drive with different speed and lower tension drums fixed bearing guide, wherein further comprising administering a belt drive pulley with gear ratio less than unity and mechanisms for regulating tension belts.
Keywords: пристрій; відокремлення; пачка; розміщення; device; separating; packs; placement; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки