Probiotic microorganisms as basis of immunobiotics and their therapeutics effects - Starovoitova, Svitlana; Karpov, Alexander (My University, 2017)
Considering the negative impact of external and internal factors on the human immune system bacteriatherapeutic drugs based on the microflora with immunomodulation properties - immunobiotics is relevant area of the modern pharmaceutic industry // Враховуючи негативний вплив зовнішніх та внутрішніх факторів на імунну систему людини бактеріотерапевтичні лікарські засоби на основі мікрофлори з імуномодулюючими властивостями - імунобіотики є актуальною галузю сучасної фармацевтичної промисловості.
Keywords: immunobiotics; probiotic microorganisms; therapeutic effects; імунобіотики; пробіотичні мікроорганізми; терапевтичні ефекти; кафедра біотехнології і мікробіології