Гонконг – гастрономічна столиця Азії - Рябко, Аліна Василівна; Батиченко, Світлана Павлівна (My University, 2018)
Розкрито питання кулінарних традицій Гонконгу. Проаналізовані національні страви, які найбільш повно передають місцеву культуру та традиції. Проаналізовані заклади, які виступають центрами гастрономічного туризму в Гонконзі. Question about the culinary traditions of Hong Kong discovered. Analyzed national dishes that characterize the local culture and traditions. Analyzed the institutions that are centres of gastronomic tourism in Hong Kong.
Keywords: гастрономічний туризм; Гонконг; азіатська кухня; кафедра туристичного та готельного бізнесу; gastronomic tourism; Hong Kong