Пісковий, Олександр ПавловичРябоконь, Наталія Валеріївна2014-04-142014-04-142014Пісковий, О. О. Ресурсозбереження – запорука успішної діяльності підприємств харчової промисловості України / О. О. Пісковий, Н. В. Рябоконь, // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті: 80 міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 312–314.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13928Проаналізовано стан ресурсозбереження у харчовій промисловості України. Схематично представлено відходи та вторинну сировину усіх її галузей. Запропоновано комплекс заходів щодо оптимального використання ресурсів харчової промисловості із максимально можливим ресурсозбереженням. The state of the resource saving in the food industry in Ukraine. Schematically represented waste and recycled materials for all its branches. The complex of measures for the optimal use of resources from the food industry the greatest possible resource.uk-UKресурсозбереженняresource savingхарчова промисловістьfood industryвторинна сировинаsecondary raw materialsвідходиwasteкафедра теоретичної механіки та ресурсоощадних технологійРесурсозбереження – запорука успішної діяльності підприємств харчової промисловості України