Божок, Олександр СергійовичДорохович, Антонелла МиколаївнаМазур, Лариса Михайлівна2014-07-112014-07-112014Божок, О. Оцінка якості жувальної карамелі дієтичного призначення на основі цукрозамінника нового покоління пребіотика ізомальту / Олександр Божок, Любов Мазур, Антонелла Дорохович // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 220-221.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16081Жувальна карамель на ізомальті і фруктозі заслуговує маркуванню «виріб зі зниженою калорійністю», «із редукованою глікемічністю», «дієтично -функціональний продукт». Chewing candies on izomalti and fructose deserves labeled "product with a reduced calorie," "reduced from hlikemichnistyu", "dietetic and functional product."uk-UKпребіотикижувальна карамельцукрозамінникиchewing candyprebioticssweetenersкафедра харчової хіміїкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівОцінка якості жувальної карамелі дієтичного призначення на основі цукрозамінника нового покоління пребіотика ізомальтуOther