Ковальов, Микола МиколайовичГавриленко, Михайло МиколайовичСумневич, В. Г.Домарецький, Віталій АфанасійовичГречко, Ніна Яківна2013-06-062013-06-062000Особливості культивування дріжджів на винному середовищі / М. М. Ковальов, В. А. Подгорський, М. М. Гавриленко, В. Г. Сумневич, В. А. Домарецький, Н. Я. Гречко // Харчова і переробна промисловість. – 2000. - № 4. – С. 28-29.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8183Дріжджі на винному середовищі вирощують з метою подальшого використання у вторинному бродінні вина. При цьому температура бродіння складає 10-12 0С, тиск становить 350-500 кПа, концентрація спирту – 10-12,5 % об. Yeasts are growing in the wine environment for continuing use in the secondary fermentation of wine. Thus the fermentation temperature is 10-12 0C, the pressure reaches 350-500 kPa, alcohol concentration - about 10-12,5%.otherдріжджівиноматеріалкультивуваннябіомасацукрозаферментаторприріст дріжджівyeastwinematerialcultivationbiomasssucrosefermentergrowth of yeastкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваОсобливості культивування дріжджів на винному середовищіArticle