Оболкіна, Віра ІллівнаКаліновська, Тетяна ВіталіївнаКрапивницька, Ірина Олексіївна2018-05-172018-05-172014Оболкіна, В. І. Підвищення харчової цінності цукерок додаванням виноградних вичавок / В. І. Оболкіна, Т. В. Каліновська, І. О. Крапівницька // Продовольча індустрія АПК. — 2014. — № 3 — С. 23-27.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27459У статті наведено результати досліджень з вивчення фізико-хімічних властивостей напівфабрикатів, отриманих з виноградних вичавок. Визначено структурно-механічні характеристики фруктово-желейних цукеркових мас на основі підварки з виноградних вичавок з додаванням низькоетерифікованого пектину. Article presenting the results of studies on the physicochemical properties of semi-finished products obtained from grape marc. The structural and mechanical properties of fruit and jelly candy masses from the suburbs of grape marc, with the addition of low pectin.uk-UKбіологічно-активні речовинивиноградні вичавкипродукти переробки виноградуфруктово-желейна цукеркова масафункціонально-фізіологічні інгредієнтиbiologically active compoundsgrape pomadeprocessed grape pureefruit and jelly candy massfunctional and physiological ingredientsкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівПідвищення харчової цінності цукерок додаванням виноградних вичавокArticle