Левандовський, Леонід ВікторовичЛевітіна, Наталія ВолодимирівнаБублієнко, Наталія Олександрівна2012-10-022012-10-022004Левандовський, Л. В.Вторинні рослинні речовини доцільно використовувати в харчовій промисловості та інших галузях народного господарства / Л. В. Левандовський, Н. В. Левітіна, Н. О. Бублієнко // Харчова і переробна промисловість. - 2004. - № 3. - С. 18-19.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/3121Охарактеризовано найважливіші вторинні рослинні речовини: глікозиди, алкалоїди, біофлавоноїди тощо. Показана їх значна роль у харчовій промисловості. Characterized the most important secondary plant compounds: glycosides, alkaloids, bioflavonoids and other. Shown to be a significant role in the food industry.otherвторинні рослинні речовинихарчова промисловістьвторичные растительные веществапищевая промышленностьsecondary plant compoundsfood industryкафедра екологічної безпеки та охорони праціВторинні рослинні речовини доцільно використовувати в харчовій промисловості та інших галузях народного господарстваSecondary plant compounds