Азаренко, Катерина Олександрівна2022-10-132022-10-132022Азаренко, К. О. Проект цеху витримки ремюажу та дегоржажу кюве для виробництва червоних ігристих вин потужністю 100 тис. пляшок у рік із застосуванням сучасного обладнання : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Катерина Олександрівна Азаренко ; наук. керівник Марина Володимирівна Білько. – Київ, 2022. – 53 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38152otherкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствачервоні ігристі винаремюаждегоржажконцентрація цукрівекспедиційний лікерПроект цеху витримки ремюажу та дегоржажу кюве для виробництва червоних ігристих вин потужністю 100 тис. пляшок у рік із застосуванням сучасного обладнанняOther