Ємцев, Віктор Іванович2012-06-222012-06-222011Ємцев, В. І. Особливості формування конкурентоспроможності підприємств м ’ясної промисловості України / В. І. Ємцев // Науковий Вісник Ужгородського Університету.Економіка. - 2011. - Спецвипуск 33, Ч. 1.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1748Розглянуто теоретичні і практичні аспекти функціонування та формування конкурентоспроможності підприємств м’ясної галузі, розроблено пропозиції щодо вирішення економічних проблем, існуючих у роботі підприємств, які беруть участь у формуванні вартості м’яса та м’ясної продукції.Theoretical and practical aspects of functioning and formation of competitiveness of meet industry are considered in the article, as well as proposals to economical problems solving that exists in operating activity of enterprises are found that in its turn lead to meet price and its products.otherм’ясна галузьmeet industryкафедра економіки праці та менеджментуконкурентоспроможністьсировинна базаекономічні відносинипродовольча безпекаcompetitivenessraw materialseconomic relationsproduct securityОсобливості формування конкурентоспроможності підприємств м’ясної промисловості УкраїниArticle