Гойко, Ірина ЮріївнаВозіян, Вікторія2021-03-222021-03-222020Гойко І. Ю. Розроблення нового виду йогурту, збагаченого курагою та ягодами журавлини / І. Ю. Гойко, В. Возіян // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 19-20 листопада 2020 р. – Київ. – НУХТ, 2020. – С. 27¬28.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32929Показано перспективність використання кураги та пюре журавлини у якості функціональних інгредієнтів для збагачування йогурту, що дозволяє розширити асортимент кисломолочних напоїв оздоровчого призначення. The prospects of using dried apricots and cranberry puree as functional ingredients for yogurt enrichment are shown, which allows to expand the range of sour milk drinks for health purposes.otherкурагапюре журавлинифункціональні інгредієнтийогуртdried apricotscranberry pureefunctional ingredientsyogurtкафедра технології оздоровчих продуктівРозроблення нового виду йогурту, збагаченого курагою та ягодами журавлиниThesis