Алтуніна, Катерина МиколаївнаІвчук, Надія Павлівна2016-09-292016-09-292016Алтуніна, К. М. Нова фруктово-горіхова начинка для борошняних кондитерських виробів / К. М. Алтуніна, Н. П. Івчук // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 15.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24261Борошняні кондитерські вироби - це вироби, що мають приємний смак та аромат, привабливий зовнішній вигляд, а вироби з начинкою здатні справляти особливо неповторне враження при споживанні. Confectionery products - a product with a pleasant taste and aroma, attractive appearance, and products capable of filling make unique impression especially when consumed.uk-UKкафедра технології оздоровчих продуктівфруктово-горіхова начинкаборошняні кондитерські виробихарчова цінністьfruit and nut fillingpastrynutritional valueНова фруктово-горіхова начинка для борошняних кондитерських виробівOther