Камінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна2021-12-102021-12-102021-11-17Камінська, С. Здорове харчування в період пандемії COVID-19 / С. Камінська // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 17-18 листопада 2021 р. – Київ, : НУХТ. 2021. – С. 109–111.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/36800Пандемія COVID-19 спричинила серйозні зміни у повсякденному житті людей у всьому світі. Але навіть у ці важкі часи ми можемо вести здоровий спосіб життя. Правильне харчування дуже важливо як до, під час та після хвороби. Організму важко боротися з хворобами, йому потрібна додаткова енергія та поживні речовини, особливо коли хвороба супроводжується високою температурою. Ось чому здорове харчування так важливо під час пандемії COVID-19. Звичайно, жоден продукт або дієтична добавка не може захистити від COVID-19, але здорове харчування відіграє важливу роль у підтримці сильної імунної системи./ The COVID-19 pandemic has caused major changes in the daily lives of people around the world. But even in these difficult times, we can lead a healthy lifestyle. Proper nutrition is very important both before, during and after illness. It is difficult for the body to fight disease, it needs extra energy and nutrients, especially when the disease is accompanied by high fever. That's why healthy eating is so important during the COVID-19 pandemic. Of course, no product or dietary supplement can protect against COVID-19, but a healthy diet plays an important role in maintaining a strong immune system.otherздорове харчуванняраціонCOVID-19healthy foodrationкафедра технології оздоровчих продуктівЗдорове харчування в період пандемії COVID-19Thesis