Анісімова, Варвара Володимирівна2023-04-182023-04-182023Анісімова, В. В. Удосконалення контролю небезпечних факторів виробництва протеїнових батончиків та здобного печива за ДСТУ ISO 22000:2019 для нових виробничих потужностей ТОВ «СЛОУ ФУДЗ» : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Варвара Володимирівна Анісімова ; наук. керівник Оксана Олександрівна Петруша. – Київ, 2023. – 199 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40212otherкафедра експертизи харчових продуктівНАССРвівсяне печивопротеїнові батончикисистема управління безпечністюнебезпечні факториУдосконалення контролю небезпечних факторів виробництва протеїнових батончиків та здобного печива за ДСТУ ISO 22000:2019 для нових виробничих потужностей ТОВ «СЛОУ ФУДЗ»Other