Лаленко, Таміла ВікторівнаСобін, Олексій ВладиславовичКорецька, Ірина Львівна2016-11-242016-11-242016Лаленко, Т. В. Фортифікація молочного соусу / Т. В. Леленко, О. В. Собін, І. Л. Корецька // Перспективи розвитку м’ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції : матеріали V міжнародної науково-технічної конференції, 7-8 листопада 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – С. 201.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24577Метою нашої роботи є отримання харчового продукту із заміною традиційної сировини у соусах (на прикладі соусу «Бешамель») на молочну сироватку. The aim of our work is obtaining a food product with the replacement of traditional raw materials in sauces (for example, the sauce "Bechamel") on whey.uk-UKнезамінні амінокислотиessential amino acidsмолочний соусmilk sauceмолочна сироваткаmilk wheyкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра готельно-ресторанної справиФортифікація молочного соусуThesis