Германчук, Андрій ІвановичХоменко, ОлегЛевицький, ВолодимирТеличкун, Юлія СтаніславівнаТеличкун, Володимир Іванович2014-09-022014-09-022014Вплив відносної вологості на процес гігротермічної обробки тістових заготовок / Андрій Германчук, Олег Хоменко, Володимир Левинький Юлія Теличкун, Володимир Теличкун // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 45-46.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16522Підвищення відносної вологості середовища робочої камери в зоні гігротермічної обробки призводить до збільшення тривалості конденсації вологи на поверхні тістової заготовки та кількості сконденсованої пари за рахунок підвищення температури точки роси, інтенсифікації прогріву поверхневих і внутрішніх шарів тістової заготовки. Increase the relative humidity of the environment in the area of ​​the working chamber hihrotermichnoyi treatment leads to an increase in the duration of condensation on the surface of the dough piece and the number of condensed vapor by raising the dew point temperature, intensification of warming surface and inner layers of the dough piece.uk-UKгігротермічна обробкатістові заготовкивологістьhihrotermichna processingdough piecehumidityкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвВплив відносної вологості на процес гігротермічної обробки тістових заготовокOther