Дармограй, Аліна Олександрівна2024-03-272024-03-272023Дармограй, А. О. Розширення асортименту солодких страв підвищеної біологічної цінності для кафе-кондитерської в м. Хмельницький : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Дармограй Аліна Олександрівна ; наук. керівник Олег Володимирович Кузьмін. – Київ, 2023. – 109 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/42340ukкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафе-кондитерськасолодкі страви підвищеної біологічної цінностітехнологіясамбукорганолептичні показникикондитерський цехРозширення асортименту солодких страв підвищеної біологічної цінності для кафе-кондитерської в м. ХмельницькийOther