Соціологічне дослідження: репрезентативний контекст - Поденко, Віктор Петрович (My University, 2013)
В даній статті порушується тема актуальності соціологічних досліджень – здобуття різносторонніх даних й фактів про реальну будь-яку дійсність, її окремих явищ та процесів. In this article is touched a subject of relevance of sociological researches – obtaining versatile data and the facts about any reality, its separate phenomena and processes.
Keywords: соціологічне дослідження; постановка проблеми; програма соціологічного дослідження; аналіз даних; sociologicalstudy; raising of problem; program of sociologicalstudy; analysis of data; кафедра гуманітарних дисциплін