Крижова (Венглюк), Юлія ПетрівнаМанченко, Артем Ігорович2014-04-092014-04-092014Патент на корисну модель №87803, МПК А23L1/31.М’ясний продукт запечений / Крижова Ю. П., Манченко А. І. ; патентовласник – НУХТ; заявл. 19.06.2013; опубл. 25.02.2014, Бюл. № 4.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13848Розроблено м’ясний продукт запечений, що містить свинину, нашприцьовану розсолом, який містить в своєму складі сіль кухонну, смако-ароматичну добавку, добавки «Комбі Шинка», «Протемікс 75», «Апроред» та зовні шар із харчової добавки «Братекс Декор». «Протемикс 75 A baked meat product containing pork nashprytsovanu brine containing incorporates salt, taste, aromatic additives, additives' Combi Ham "," Protemiks 75 "," Aprored "and the outside layer of the food additive" Brateks Decor".otherм’ясний продукт запеченийсвининашприцюваннярозсолихарчові добавкиbaked meat productporkextrusionbrinesfood additivesкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівМ’ясний продукт запечений (Патент на корисну модель № 87803)