М’ясний продукт запечений (Патент на корисну модель № 87803) - Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Манченко, Артем Ігорович (My University, 2014)
Розроблено м’ясний продукт запечений, що містить свинину, нашприцьовану розсолом, який містить в своєму складі сіль кухонну, смако-ароматичну добавку, добавки «Комбі Шинка», «Протемікс 75», «Апроред» та зовні шар із харчової добавки «Братекс Декор». «Протемикс 75 A baked meat product containing pork nashprytsovanu brine containing incorporates salt, taste, aromatic additives, additives' Combi Ham "," Protemiks 75 "," Aprored "and the outside layer of the food additive" Brateks Decor".
Keywords: м’ясний продукт запечений; свинина; шприцювання; розсоли; харчові добавки; baked meat product; pork; extrusion; brines; food additives; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів