Makushev, DenisKotlyar, EugeneTopchiy, Oksana2019-04-242019-04-242018Makushev, D. Plant antioxidants in the production of chopped semi-finished products / D. Makushev, E. Kotlyar, O. Topchiy // 84 International scientific conference of young scientist and students "Youth scientific achievements to the 21st century nutrition problem solution", 23-24 april 2018. – Kyiv, NUFT, 2018. – part 1 – C. 363.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29142Abstracts contain the results of research on the investigated the efficiency of essential oils of coriander, caraway, rosemary with antioxidant properties, in terms of hydrolytic and oxidative processes in lipids of meat chilled and frozen chopped semi-finished products. Тези містять результати досліджень ефективності використання ефірних масел коріандру, кмину, розмарину з антиоксидантними властивостями з точки зору гідролітичних та окислювальних процесів у ліпідах м'яса охолоджених та заморожених посічених напівфабрикатів.enessential oilschopped semi-finished productscoriandercuminrosemaryефірні оліїпосічені напівфабрикатикоріандркминрозмаринкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівPlant antioxidants in the production of chopped semi-finished productsThesis