Унікальний внесок Тараса Шевченка в мистецтво України - Муравська, Ірина Володимирівна (My University, 2014)
Показано внесок Т. Шевченка в мистецтво України, а також проаналізувати його творчість та виділити причини змін художніх жанрів у різні періоди творчості. Showing contribution to the art Shevchenko of Ukraine and analyze his work and identify the reasons for changes genres in different periods of creativity.
Keywords: письменник; митець; Тарас Шевченко; художник; writer; Taras Shevchenko; artist