Устименко, Ігор МиколайовичПоліщук, Галина Євгеніївна2018-03-122018-03-122017Патент 115244 UA, МПК А23С 11/00, А23С 11/08 (2006.01) Склад харчової емульсії / Поліщук Г. Є., Устименко І. М. – u 2016 10569; заявл. 19.10.2016; опубл. 10.04.2017, Бюл. № 7, 2017 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26742Харчова емульсія з масовою часткою жиру 50 %, яка містить жирову фазу, воду та емульгатор. При цьому як емульгатор застосовується казеїнат натрію та емульгатор "Естер Твердий-2 (Т-2)", а як жирова фаза - замінник молочного жиру "Віолія-молжир З". Food emulsion with a mass fraction of fat 30%, which contains the fat phase, water and an emulsifier. In this case, as an emulsifier, sodium caseinate and an emulsifier In this case, as an emulsifier, sodium caseinate and an emulsifier "Esther Tier-2 (T-2)" are used, and as a fatty phase, a milk fat substitute "Violia-molzhir 3".uk-UKхарчова емульсіяfood emulsionказеїнат натріюsodium caseinateзамінник молочного жируmilk fat substituteкафедра технології молока і молочних продуктівСклад харчової емульсії (патент на корисну модель № 115244)Article