PR-технології та програми лояльності в ресторанному бізнесі - Нікітіна, Тетяна Андріївна; Назарчук, Анна Олегівна (My University, 2022)
Ресторанне господарство надзвичайно динамічне. Враховуючи зростаючу конкуренцію, заклади ресторанного господарства використовують Public relations (PR) акції і рекламу, що є надзвичайно актуальним.The restaurant industry is extremely dynamic. Given the growing competition, restaurants use Public relations (PR) promotions and advertising, which is extremely relevant.
Keywords: готельне підприємство; PR-технології; програми лояльності; ресторанний бізнес; hotel business; PR-technologies; loyalty programs; restaurant business; кафедра готельно-ресторанної справи