Бахмач, Володимир ОлександровичБабенко, Валерій Іванович2016-03-112016-03-112013Бахмач, В. О. Удосконалення технології майонезів з використанням моно- диацилгліцеринів / В. О. Бахмач, В. І. Бабенко // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : програма і матеріали другої міжнародної науково-технічної конференції, 20–21 березня 2013 р. – К. : НУХТ, 2013. – С. 147.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22458Авторами проведено комплекс досліджень властивостей харчових моно - диацилгліцеринів та встановлено можливість повної заміни яєчного порошку в рецептурі майонезу «Провансаль». The authors conducted complex investigations of the properties of food mono - and di atsylhlitseryniv The possibility of complete replacement of egg powder in the recipe of mayonnaise "Provencal".uk-UKкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівмайонезпродукти харчуванняудосконалення технологіїimproving technologyfoodmayonnaiseУдосконалення технології майонезів з використанням моно- диацилгліцеринівOther