Удосконалення технології майонезів з використанням моно- диацилгліцеринів - Бахмач, Володимир Олександрович; Бабенко, Валерій Іванович (My University, 2013)
Авторами проведено комплекс досліджень властивостей харчових моно - диацилгліцеринів та встановлено можливість повної заміни яєчного порошку в рецептурі майонезу «Провансаль». The authors conducted complex investigations of the properties of food mono - and di atsylhlitseryniv The possibility of complete replacement of egg powder in the recipe of mayonnaise "Provencal".
Keywords: кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів; майонез; продукти харчування; удосконалення технології; improving technology; food; mayonnaise