Якименко, Людмила СергіївнаКошова, Валентина МиколаївнаВасилів, Володимир Павлович2020-11-172020-11-172019Якименко, Л. С. Аналіз способів переробки сирої пивної дробини / Л. С. Якименко, В. М. Кошова, В. П. Василів // Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : збірник праць за підсумками VІІІ Міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів, 17–18 квітня 2019 р. – Київ : РВВ НУБіП України, 2019. – С. 282–283.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32228Метою роботи було проаналізувати способи переробки сирої пивної дробини та охарактеризувати їх. The aim of the work was to analyze the methods of processing raw beer pellets and to characterize them.otherпивна дробинапереробкавідходивторинна сировинанавколишнє середовищесушінняbeer pelletswasteprocessingsecondary raw materialsenvironmentdryingкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваАналіз способів переробки сирої пивної дробиниThesis