Фурсік, Оксана ПетрівнаСтрашинський, Ігор Мирославович2023-02-072023-02-072022Фурсік, О. Технологічні аспекти розробки рослинних аналогів м’ясних продуктів / О. Фурсік, І. Страшинський // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 88 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень–травень 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 1. – С. 213https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39014Ринок продуктів на рослинній основі є одним із секторів світової харчової промисловості, який характеризується найбільш динамічним розвитком. Згідно прогнозів світовий ринок білків рослинного походження до 2024 року перевищить 35 мільярдів доларів. В зв’язку з цим світова харчова промисловість в даний час переживає зміни, оскільки компанії прагнуть до створення нового покоління рослинних продуктів, зокрема, продуктів масового вживання.otherкафедра технології м’яса і м’ясних продуктіврослинні аналоги м’ясних продуктівбілки рослинного походженняТехнологічні аспекти розробки рослинних аналогів м’ясних продуктівThesis