Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівнаПоліщук, Галина ЄвгеніївнаБілик, Олена Анатоліївна2023-11-222023-11-222019Кочубей-Литвиненко, О. В. Запровадження елементів дуальної освіти для підготовки здобувачів за спеціальністю 181 «Харчові технології» / О. В. Кочубей-Литвиненко, Г. Є. Поліщук, О. А. Білик // Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення : тези матеріалів Міжнародної науково-методичної конференції до 50-річчя кафедри устаткування харчової і готельної індустрії ім. М. І. Беляєва, 23–24 травня 2019 р. – Харків : ХДУХТ, 2019. – С. 66-67.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41601В результаті спостереження за впровадженням елементів дуальної освіти в університетів встеновлено, що дуальна освіта забезпечує тісний взаємозв’язок між наукою, освітою, виробництвом, що приводить до якісних змін у системі підготовки фахівців для потреб харчової промисловості. As a result of observing the implementation of elements of dual education in universities, it was established that dual education ensures a close relationship between science, education, and production, which leads to qualitative changes in the system of training specialists for the needs of the food industry.otherдуальна освітаздобувачпрактична підготовкароботодавецьінженерна освітаgetterdual educationemployerengineering educationpractical trainingкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівЗапровадження елементів дуальної освіти для підготовки здобувачів за спеціальністю 181 «Харчові технології»Thesis