Рябченко, Микола ОлександровичКузьмін, Олег ВолодимировичМихальова, Олена Миколаївна2017-06-022017-06-022010Рябченко, М. О. Методика комплексної кількісної оцінки якості зерна озимої м’якої пшениці / М. О. Рябченко, О. М. Михальова, О. В. Кузьмін // Товарознавство та інновації: зб. наук. пр. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2010. - Вип. №2. – С. 244-251.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25432У статті наведено методику комплексної оцінки якості 5 сортів зерна озимої м’якої пшениці відповідно до принципів кваліметрії. In the article methods over of complex estimation of quality are brought 5 sorts of grain of winter soft wheat in accordance with principles of qualimetry.uk-UKякістьqualityкваліметріяqualimetryкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїМетодика комплексної кількісної оцінки якості зерна озимої м’якої пшениціArticle