Пасічний, Василь МиколайовичХоменко, Юлія ОлександрівнаВишнивенко, Сніжана ВалеріївнаДухнич, Марія Станіславівна2015-03-252015-03-252015Олеорезини мускатного цвіту у виробництві варених ковбас з м’яса птиці / В. М. Пасічний, Ю. О. Хоменко, С. В. Вишнивенко, М. С. Духнич // Перспективи розвитку м'ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції : програма та матеріали четвертої міжнародної науково-технічної конференції, 24 — 25 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 49-50.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19915Одним з напрямків покращення органолептичних показників, а саме смаку та аромату, варених ковбас, виготовлених з м'яса птиці, є освоєння альтернативних аналогів натуральних спецій та прянощів - олеорезинів та екстрактів спецій. Впровадження у виробництво варених ковбас технології внесення олеорезинів на носіях дозволить підприємствам галузі підвищити якість своєї продукції та зменшити певні фінансові витрати. One aspect of improving organoleptic characteristics such as taste and aroma of cooked sausages made from poultry is the development of alternative analogues of natural spices - Oleoresin extracts and spices. Introduction of cooked sausages Oleoresin making technology to media companies in the sector will improve the quality of their products and reduce some financial costs.otherм'ясо птиціспеціїварені ковбасиpoultryspicescooked sausageкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівОлеорезини мускатного цвіту у виробництві варених ковбас з м’яса птиціOther