Чернюк, Оксана Анатоліївна2021-06-102021-06-102020Чернюк, О. А. Удосконалення системи управління безпечністю виробництва йогурту «Турецький» для оператора ринку ТДВ «Яготинський маслозавод» : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Оксана Анатоліївна Чернюк ; наук. керівник Оксана Петрівна Мельник. – Київ, 2020. – 128 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34440otherйогурт «Турецький»термостатний спосібсистема управління безпечністю НАССРбезпечність харчових продуктівнормативні документиоператор ринкукафедра експертизи харчових продуктівУдосконалення системи управління безпечністю виробництва йогурту «Турецький» для оператора ринку ТДВ «Яготинський маслозавод»Other