Корчемлюк, Любов МиколаївнаФалендиш, Наталія Олексіївна2015-05-192015-05-192015Корчемлюк, Л. Дослідження впливу клітковини кунжуту на показники якості тістових напівфабрикатів та готових виробів / Л. Корчемлюк, Н. Фалендиш // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 81 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 2015 р. – К.: НУХТ, 2015. – С. 145-146.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20478Робота присвячена дослідженню впливу клітковини кунжуту на біохімічні показники тіста та органолептичні показники готових виробів. Проведені дослідження показали доцільність використання харчових волокон у виробництві хлібобулочних виробів профілактичного призначення. The work deals with the effect of dietary fiber on sesame biochemical test and organoleptic characteristics of finished products. Studies have shown the feasibility of using fiber in the manufacture of bakery products prophylactic.uk-UKкунжутклітковинабілокхарчові волокнатістокафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівcelluloseproteindietary fiberdoughДослідження впливу клітковини кунжуту на показники якості тістових напівфабрикатів та готових виробівThesis