Дубковецький, Ігор ВолодимировичСтрашинський, Ігор МирославовичСтрельченко, Людмила ВасилівнаКоломієць, Роман Анатолійович2015-05-182015-05-182015Дослідження впливу конвективно-інфрачервого сушіння на зміну характеристик білкових препаратів тваринного і рослинного походження / І. В. Дубковецький, І. М. Страшинський, Л. В.Стрельченко, Р. А. Коломієць, // Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету. – 2015. – Вип. 1 (89), Т. 2. - С. 55–61.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20452В даній статті наведені дані про розроблення оптимального способу сушіння рослинних та тваринних білків, які в подальшому передбачено використовувати в складі комбінованих функціонально-технологічних сумішей (ФТС) на основі білоквмісних наповнювачів для м’ясних і м’ясомістких продуктів. This article provides information about the development of the optimal method of drying vegetable and animal proteins, which are further expected to be used in the combined functional and technological mixtures (FCS) based on bloksma fillers for meat and m ASALA products.м’ясні продуктисушіннябілкові препаратиmeat productsdryingprotein preparationsкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівкафедра процесів і апаратів харчових виробництвДослідження впливу конвективно-інфрачервого сушіння на зміну характеристик білкових препаратів тваринного і рослинного походження