Борщевська, Юлія АндріївнаАннєнкова, Надія Борисівна2016-04-282016-04-282015Борщевська, Ю. А. Аналіз існуючих фактів фальсифікації ковбасних виробів та засоби їх запобігання / Ю. А. Борщевська, Н. Б. Аннєнкова // Якість і безпека харчових продуктів : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 12-13 листопада 2015 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки України. — К. : НУХТ, 2015. — С. 296-298.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23056uk-UKкафедра експертизи харчових продуктівковбасні виробиасортиментна фальсифікаціяфальсифікаціяfalsificationassortment fraudsausagesАналіз існуючих фактів фальсифікації ковбасних виробів та засоби їх запобіганняThesis