Осьмак (Федченко), Тетяна ГригорівнаФедонюк, Марія Анатоліївна2018-01-302018-01-302017Осьмак, Т. Дослідження пінних характеристик молочних коктейлів з композицією натуральних стабілізаторів / Т. Осьмак, М. Федонюк // Наукові праці НУХТ. – 2017. – Том 23. – №3. – С. 211-216.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26589Наукову роботу проведено у декілька послідовних етапів, відповідно до яких на основі аналізу фізико-хімічних властивостей натуральних гідроколоїдів та пінних характеристик модельних систем обрано найбільш технологічно ефективні стабілізуючі композиції для розробки нових видів молочних коктейлів. Scientific work carried out in several successive stages, whereby by analyzing the physical and chemical properties of natural hydrocolloids and foam characteristics of model systems chosen the most technologically effective stabilizing composition to develop new types of milkshakes.uk-UKмолочні коктейліmilkshakesстабілізаційна системаstabilization systemпінні характеристикиfoam characteristicsіндекс розчинностіsolubility indexкафедра технології молока і молочних продуктівДослідження пінних характеристик молочних коктейлів з композицією натуральних стабілізаторівArticle