Шаповаленко, Олег ІвановичКовбаса, Володимир МиколайовичЯнюк, Тетяна ІванівнаТерлецька, Віта Альбертівна2012-12-182012-12-182008Про можливості використання лузги гречки / О. І. Шаповаленко, В. М. Ковбаса, Т. І. Янюк, В. А. Терлецька // Хранение и переработка зерна. - 2008. - № 10. - С. 43-44.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4521У статті висвітлено дослідження технологічних властивостей та показників якості лузги гречки з метою її подальшого використання в різних галузях промисловості. The article presents the research of technological properties and indexes of quality of buckwheat husks with a view to using them in different branches of industry.otherкрупигречкалузгатехнологічні властивостіcerealsbuckwheathuskstechnological propertiesкафедра технології зберігання і переробки зернакафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівПро можливості використання лузги гречкиArticle