Нелінійні регулятори в мікропроцесорних системах управління - Трегуб, Віктор Григорович (My University, 1998)
Розглянуто питання реалізації нелінійних регуляторів (НР) за допомогою мікропроцесорних контролерів та визначення оптимальних параметрів настроювань. Алгоритмічний спосіб підвищення ефективності функціонування автоматичних систем регулювання (АСР) за допомогою нелінійних регуляторів (НР) має переваги в мікропроцесорних системах автоматизації порівняно з інформаційним способом з використанням багатоконтурних АСР. The problem of nonlinear controllers with microprocessor controllers and determine the optimal parameter settings. Algorithmic method for increasing the efficiency of automatic control systems (ACS) using nonlinear controllers has advantages of microprocessor systems automation versus informational way of using multiplanimetric ACS.
Keywords: нелінійний регулятор; nonlinear controller; мікропроцесорна система; microprocessor system; закон регулювання; control law; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка