Koretska, IrynaKuzmin, OlegPolyovyk, VolodymyrDeinychenko, LiudmylaBerezova, GannaStukalska (Ivanova), Nataliia2022-09-082022-09-082021Quality rating of desserts based on fruit and berry raw materials / I. Koretska, O. Kuzmin, V. Polyovyk, L. Deinychenko, G. Berezova, N. Stukalska // Ukrainian Journal of Food Science. – 2021. – № 9(1). – Pp. 71–87https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37940The aim of the study is to study the rating of the quality of desserts based on a fruit and berry blended semi-finished product with an increased antioxidant capacity and improved sensory indicators. Метою дослідження є вивчення рейтингу якості десертів на основі плодово-ягідного купажного напівфабрикату з підвищеною антиоксидантною здатністю та покращеними органолептичними показниками.enкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїdessertblendsemi-finished productqualityratingдесерткупажнапівфабрикатякістьрейтингQuality rating of desserts based on fruit and berry raw materialsArticle