Аналіз асортименту заморожених овочів вітчизняних виробників - Данилова, Тетяна Леонідівна; Шутюк, Віталій Володимирович (My University, 2026)
В роботі розглянуті особливості сучасного стану сегменту овочів шокової заморозки овочевої продукції в Україні.
Keywords: кафедра технології консервування; заморожування харчових продуктів; овочі заморожені; шокова заморозка