Труш, Юлія ЛеонідівнаЛевченко, Юлія Григорівна2015-12-032015-12-032015Труш, Ю. Л. Комплекс заходів для удосконалення системи управління якістю продукції / Ю. Л. Труш, Ю. Г. Левченко // Формування ринкових відносин в Україні. Економічні проблеми розвитку галузей та видів економічної діяльності. – К., 2015. – № 9 (172). – С. 106–109.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21883На підприємствах з виробництва хлібопекарських виробів управління якістю здійснюється вибірково, без чіткого взаємозв’язку всіх функцій системи управління якістю, в умовах недостатнього врахування впливу на якість основних організаційно-економічних факторів, а також адміністративних важелів. Комплексне вирішення цих питань у галузі дозволить підвищити якість та конкурентоспроможність продукції підприємств зазначеного виду діяльності. In the production of bakery products quality control is carried out selectively, without a clear relationship of all functions of a quality management system in low taking into account the impact on the quality of major organizational and economic factors, as well as administrative tools. Integrated address these issues in the area will improve the quality and competitiveness of products of this type of activity.uk-UKкафедра економіки і правамаркетингова політикаорганізація виробництвапрацяmarketingstrategyproductionlaborКомплекс заходів для удосконалення системи управління якістю продукціїArticle