Сучасне інноваційне оснащення в готельно-ресторанному бізнесі - Береза, Вікторія Валентинівна (My University, 2013)
Управління будь-яким бізнесом сьогодні неможливе без активного використання інновацій в сфері інформаційних технологій, менеджменту обумовленим стрімким проникненням в усі сфери життя суспільства персональних комп’ютерів і Інтернету.
Keywords: інновації (готельно-ресторанний комплекс); готельні послуги