Фурманова, Юлія ПетрівнаПархомець, Ірина2015-04-032015-04-032015Фурманова, Ю. П. Перспективи організації фіто-бару при тренажерному залі в підприємстві готельного господарства / Ю. П. Фурманова, І. В. Пархомець // Готельно-ресторанний бізнес: інноваційні напрями розвитку : міжнародна науково-практична конференція, 25-27 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 170-171.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20060Фіто-бари - незамінні атрибути більшості фітнес-центрів та тренажерних залів. Саме тут споживачі готельних послуг можуть замовити напої, які мають найширший спектр впливу на організм: сприяють активізації роботи імунної системи, швидкому відновленню після фізичних і нервових перенапружень, підвищенню працездатності, збільшенню фізичних і розумових здібностей людини, зняттю втоми. Phyto-bars - an essential attribute of most fitness centers and gyms. Here consumers of hotel services can order drinks that have a wide range of effects on the body, help to activate the immune system, rapid recovery after physical and nervous overvoltage, increase efficiency, increase physical and mental abilities of human fatigue.otherобслуговуванняфіто-бариготельне господарствоservicephyto-barshospitalityкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїПерспективи організації фіто-бару при тренажерному залі в підприємстві готельного господарстваOther