Гавва, Олександр ОлександровичКохан, Олена Олександрівна2023-08-282023-08-282022Гавва, О. О. Сучасні тенденції вітчизняного ринку споживчої упаковки харчових продуктів / О. О. Гавва, О. О. Кохан // Тренди Lean-виробництва та пакування харчової продукції : матеріали 11-ї Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 25 жовтня 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 91-92https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41031У роботі розглянуті основні вимоги,які представлені до пакувальних матеріалів та технології їх виготовлення. Детально описано можливості мінімізації витрат на виготовлення пакувальних матеріалів і самого процесу пакування. Відзначено перспективи застосування захисних елементів маркування з метою запобігання підробки харчових продуктів. The work examines the main requirements presented to packaging materials and their manufacturing technology. The possibilities of minimizing costs for the production of packaging materials and the packaging process itself are described in detail. Prospects for the use of protective marking elements to prevent counterfeiting of food products were noted.otherупаковкахарчові продуктипакувальні матеріалискін-пакуваннямінімізація витратpackagingfood productspackaging materialsskin packagingcost minimizationкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівСучасні тенденції вітчизняного ринку споживчої упаковки харчових продуктівThesis