Сучасна інноваційна політика держави в Україні: проблеми та перспективи реформування - Білодідова, Наталія Миколаївна; Соломка, Ольга Миколаївна (My University, 2014)
Ключовим чинником зростання економіки на шляху сталого розвитку мають стати темпи і масштаби інноваційного розвитку. Дієва інноваційна політика держави, а особливо спільні дії державного та корпоративного секторів економіки є ефективним інструментом боротьби з економічною кризою. Тому проблема активізації державної інноваційної політики як фактора підвищення конкурентоспроможності національної економіки є досить актуальною і має високу практичну значимість.
Keywords: інноваційна діяльність України; розвиток економіки; кафедра економічної теорії